side-area-logo

Treballa amb nosaltres

Si ets una persona entusiasta, compromesa amb la feina i vols formar part d’un gran equip, suma’t als 800 treballadors del grup Asproseat, vine a treballar amb nosaltres.

OFERTES ACTIVES

Tècnic/a de Suport Informàtic Codi.209

Pensem amb un/a professional en formació professional en sistemes i xarxes, experiència com a helpdesk e interès per treballar a jornada parcial.

S’ofereix un contracte estable, una jornada parcial (20h/setmanals) e incorporació a l’abril de 2019.

Auxiliar Monitor/a Centre Ocupacional CET Codi.222

Asproseat Grup cerca un/a auxiliar de monitor per el centre ocupacional de Can Carreras, Barcelona (Nou Barris).

Requerim un/a professional amb formació social, experiència prèvia amb la discapacitat intel·lectual e interès per el servei de teràpia ocupacional.

Oferim una contracte de pràctiques (2 anys), una jornada complerta (37,5h), un horari de 9 a 17:00h de dilluns a divendres (excepte dimarts de 9 a 14:30h) i disponibilitat d’incorporació el 2 de maig de 2019.

Infermer/a Nits Residència Disminuïts Psíquics Codi.212

Cerquem un/a Infermer/a, amb experiència en l’atenció de persones amb discapacitat o gent gran en l’àmbit residencial, per una residència de disminuïts psíquics profunds situada a L’Hospitalet de Llobregat.

S’ofereix un contracte indefinit, un torn de nit (setmanes alternes) e incorporació a l’abril de 2019.

Si vols treballar amb nosaltres però no trobes cap oferta activa, pots enviar-nos el teu currículum a través del formulari indicant AUTOCANDIDATURA al camp de codi de l’oferta.