side-area-logo

Treballa amb nosaltres

Si ets una persona entusiasta, compromesa amb la feina, creus que és possible canviar la vida de les persones, i vols formar part d’un gran equip, suma’t als 800 treballadors del grup Asproseat, vine a treballar amb nosaltres.
Ofertes actives

  • CONTROL DE PRODUCCIÓ I MAGATZEM

Busquem una persona amb enginyeria tècnica i formació en Lean Management i ganes de créixer a la nostra organització.

Serà la persona responsable de la gestió de la producció i el magatzem, desenvoluparà les polítiques i normes de l’organització i treballarà per adequar els processos i temps a l’equip de treball del centre especial de treball.

  • ADJUNT/A DIRECCIÓ DE PERSONES

Cerquem una persona llicenciada en Psicologia amb formació complementària (màster, post-grau) especialitzada en l’àmbit de la gestió i direcció de persones. Experiència mínima 1- 3 anys en lloc similar per donar suport a la Direcció de l’Àrea en el disseny i execució de les polítiques de recursos humans de l’organització, enfocant-se fonamentalment a la selecció, l’atracció i desenvolupament del talent de l’entitat.

  • RESPONSABLE DE QUALITAT

Asproseat cerca un Titulat superior,  o titulat mig en Qualitat, amb experiència demostrada en lloc similar. Les funcions engloben la planificació, direcció i supervisió de tots els aspectes relacionats amb la gestió de qualitat i medi ambient del Grup, i responsable directe de les certificacions d’excel·lència EFQM i de les ISO 14000 i 9000.

  • AUXILIAR D’EDUCADOR

Cerquem professionals amb experiència en l’atenció a persones amb discapacitat que hagin cursat estudis d’integració social.

Perfils que seleccionem habitualment als nostres centres especials de treball:

Operaris de manipulats

Persones amb destresa bimanual (manipulació fina i gruixuda), bona discriminació visual, que puguin treballar amb un ritme constant i amb un alt nivell d’autonomia. Imprescindible certificat de discapacitat.

Operaris de Neteja

Persones amb experiència en la neteja d’edificis i locals tals com naus industrials, escoles, residències geriàtriques o hospitals, per cobrir serveis en l’àrea metropolitana de Barcelona i el Baix Llobregat. Imprescindible certificat de discapacitat.

Conserges

Busquem persones per oferir serveis de consergeria a diverses empreses del Baix Llobregat i Barcelona. Es requereix bona presència, vocació de servei, capacitat de resoldre incidències i flexibilitat horària. Imprescindible certificat de discapacitat.

Agents Tele-Operadors per Call Center

Cerquem persones amb habilitats per la comunicació telefònica per treballar en el nostre servei de Contact Center a l’Hospitalet de Llobregat. Es valorarà experiència en serveis d’atenció al públic, campanyes informatives, telemàrqueting i es tindrà en compte el domini d’idiomes, català, castellà i anglès. Es requereix el certificat de discapacitat.

Perfils dels camps de l’atenció a persones i la gestió de serveis:
Tècnic/a d’atenció directa

Persones que hagin cursat els estudis superiors d’educació social, psicologia, pedagogia, integració social o similar que tinguin interès en créixer professionalment en el sector de les persones amb discapacitat.

Cuidadors/es de persones amb discapacitat intel·lectual per a residències i llars

Professionals que hagin cursat els cicles formatius de grau mig en atenció sociosanitària, atenció a la dependència, cures auxiliars d’infermeria, integració Social o bé disposin del certificat de professionalitat en atenció socio sanitària en institucions socials.

Envia’ns el teu currículum i adjunta el certificat de discapacitat si el tens.