side-area-logo

Taller de sensibilització a Can Llupià

Can Carreras a Can LlupiàEl passat 11 de juny, persones usuàries del centre ocupacional Can Carreras participen en un taller de sensibilització al centre Educatiu de Justícia Juvenil Can Llupià.

Durant la trobada i amb un ambient molt distès i ple de complicitat, els companys d’Asproseat van explicar com elaborar portafolis reciclant les banderoles que cedeix l’Ajuntament de Barcelona.

Els professionals de Can Llupià van valorar molt positivament aquesta experiència, donat que promou l’aprenentatge del respecte a les diferències i ajuda a transmetre un esperit de superació als joves atesos.

Des del centre ocupacional  Can Carreras, volem donar les gràcies a professionals i joves per convidar-nos  a passar un matí molt agradable i donar-nos la possibilitat de conèixer-los.

 

 

Centre Educatiu de Justícia Juvenil de Can Llupià.

Can Llupià és un centre de titularitat pública ubicat al barri d’Horta-Guinardó. Forma part de la cartera de serveis del Departament de Justícia i s’adreça a nois i noies sotmesos a mesures privatives de llibertat. Ofereix serveis integrals que engloben atenció mèdica, psicològica, cursos de formació i seguiment individual per tal que, un cop fora del centre, les persones ateses abandonin les conductes delictives.

Recomanar
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Compartir
Tagged in
Leave a reply