side-area-logo

Serveis a persones

El Grup Asproseat ofereix un ampli ventall de serveis, adreçats principalment a persones amb discapacitat i gent gran, i distribuïts segons les necessitats de suport, les característiques i grau d'autonomia de la persona usuària.

Els centres assistencials de caràcter diürn per persones amb discapacitat de tipus intel·lectual, s’adscriuen a la Fundació Asproseat Serveis d’Atenció Diürna, l’Associació Asproseat i la Fundació Asproseat Proa Esplugues.

El règim residencial, suport a la llar i servei de respir, s’agrupen sota el nom de la Fundació Asproseat Serveis Residencials i, en el cas de la residència 24h, es gestiona des de l’Associació Asproseat.

Les Fundacions Asproseat Empresa i Treball i Proa Esplugues, gestionen els respectius centres especials de treball i incorporen treballadors amb discapacitat, principalment intel·lectual, però també física, sensorial o malaltia mental.

L’atenció a gent gran és una de les línies d’atenció que porta a terme l’Associació Asproseat conjuntament amb l’empresa INGESAN.

Subscriu-te al nostre newsletter

Notícies de l'àrea d'atenció a persones

Necessitem el teu suport per millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat i gent gran.

Actualitat de l’àrea d’atenció a persones:

Sala d’estimulació sensorial al centre ocupacional Asproseat Proa Esplugues

L’Educació sensorial és de vital importància, perquè només a través de les sensacions s’arriba als conceptes i a les definicions de les coses. La riquesa d’estímuls sensorials beneficia al pensament,

Share
La Fundació MRW col·labora amb l’escola d’educació especial d’Asproseat

Representants de la Fundació MRW van visitar l’escola Centre Pilot Sant Just, que aquest trimestre estrena les pantalles digitals adquirides gràcies al donatiu realitzat per la Fundació. El passat 20

Share