side-area-logo

Serveis a persones

Asproseat grup ofereix serveis integrals per a persones amb discapacitat des de la infància fins a la vellesa

Necessitem el teu suport per millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat

L’àrea de persones engloba un ampli ventall de serveis assistencials de règim diürn i residencial, així com places a centres especials de treball,  que donen resposta a les necessitats de 800 persones amb discapacitat i d’acord amb el seu grau d’autonomia.

Els serveis d'atenció diürna i residencial estan especialitzats en l'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual, mentre que els centres especials de treball treballen també per la inserció dels col·lectius de persones amb discapacitat física, sensorial auditiva o bé amb problemes de salut mental.

25 anys del Centre ocupacional SANT JUST

El passat 21 de desembre, el centre ocupacional Asproseat Sant Just va celebrar el seu 25è aniversari amb l’assistència de les persones usuàries, famílies i tot l’equip de treballadors i treballadores.

Festa de Nadal d’Asproseat Cornellà

Un any més al centre ocupacional Asproseat Cornellà ens hem vestit per a celebrar el Nadal amb totes les famílies, persones usuàries i l’equip de professionals. La Festa de Nadal

Tancament del Cicle de Xerrades de Prevenció a càrrec de Mossos d’Esquadra

El passat 20 de novembre, al centre ocupacional 1981 va tenir lloc la darrera xerrada amb l’equip de Mossos d’Esquadra sobre la prevenció de l’abús i l’ús de noves tecnologies. Amb