side-area-logo

Serveis a persones

El Grup Asproseat ofereix un ampli ventall de serveis, adreçats principalment a persones amb discapacitat i gent gran, i distribuïts segons les necessitats de suport, les característiques i grau d'autonomia de la persona usuària.

Els centres assistencials de caràcter diürn per persones amb discapacitat de tipus intel·lectual, s’adscriuen a la Fundació Asproseat Serveis d’Atenció Diürna, l’Associació Asproseat i la Fundació Asproseat Proa Esplugues.

El règim residencial, suport a la llar i servei de respir, s’agrupen sota el nom de la Fundació Asproseat Serveis Residencials i, en el cas de la residència 24h, es gestiona des de l’Associació Asproseat.

Les Fundacions Asproseat Empresa i Treball i Proa Esplugues, gestionen els respectius centres especials de treball i incorporen treballadors amb discapacitat, principalment intel·lectual, però també física, sensorial o malaltia mental.

L’atenció a gent gran és una de les línies d’atenció que porta a terme l’Associació Asproseat conjuntament amb l’empresa INGESAN.

Subscriu-te al nostre newsletter

Notícies de l'àrea d'atenció a persones

Necessitem el teu suport per millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat i gent gran.

Actualitat de l’àrea d’atenció a persones:

Voluntaris de La Caixa al centre ocupacional Asproseat Proa Esplugues

 Durant la setmana del 9 al 13 d’Abril, 19 treballadors de la Caixa van visitar el Centre Ocupacional Asproseat Proa Esplugues en el marc del projecte de voluntariat d’aquesta entitat.

Share
Jornades de sensibilització a escoles de Nou Barris

El centre ocupacional Can Carreras, com a membre de la Taula d’Entitats de persones amb discapacitat del Districte de Nou Barris, participa un any més en la preparació de les

Share
GRÀCIES voluntaris i voluntàries

El passat 13 de març, professionals que formen part de la Residència i Centre de dia Can Serra, van retre homenatge al grup de persones voluntàries per la tasca realitzada

Share