side-area-logo

Serveis a persones

El Grup Asproseat ofereix un ampli ventall de serveis, adreçats principalment a persones amb discapacitat i gent gran, i distribuïts segons les necessitats de suport, les característiques i grau d'autonomia de la persona usuària.

Els centres assistencials de caràcter diürn per persones amb discapacitat de tipus intel·lectual, s’adscriuen a la Fundació Asproseat Serveis d’Atenció Diürna, l’Associació Asproseat i la Fundació Asproseat Proa Esplugues.

El règim residencial, suport a la llar i servei de respir, s’agrupen sota el nom de la Fundació Asproseat Serveis Residencials i, en el cas de la residència 24h, es gestiona des de l’Associació Asproseat.

Les Fundacions Asproseat Empresa i Treball i Proa Esplugues, gestionen els respectius centres especials de treball i incorporen treballadors amb discapacitat, principalment intel·lectual, però també física, sensorial o malaltia mental.

L’atenció a gent gran és una de les línies d’atenció que porta a terme l’Associació Asproseat conjuntament amb l’empresa INGESAN.

Subscriu-te al nostre newsletter

Notícies de l'àrea d'atenció a persones

Necessitem el teu suport per millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat i gent gran.

Actualitat de l’àrea d’atenció a persones:

Lliurament dels premis SETBA

El passat 13 de juliol, la Fundació SETBA va lliurar els premis  del certamen de pintura adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament “El balcó de les arts”,

Share
Alumnes de secundària del Centre Pilot Sant Just convidats a Ràdio Desvern

Els alumnes de Secundària del Centre Pilot hem estat convidats a la Ràdio de Sant Just Desvern per l’emissora i els companys del Centre Ocupacional que durant tot el curs

Share
El Centre Pilot Sant Just Desvern participa a l’Open Day de la Fundació Cruyff

El passat 26 de maig, alumnes de l’escola d’educació especial Centre Pilot Asproseat Sant Just Desvern, van participar amb molta il·lusió a les activitats esportives de l’Open Day al poliesportiu

Share