side-area-logo

Serveis a persones

El Grup Asproseat ofereix un ampli ventall de serveis, adreçats principalment a persones amb discapacitat i gent gran, i distribuïts segons les necessitats de suport, les característiques i grau d'autonomia de la persona usuària.

Els centres assistencials de caràcter diürn per persones amb discapacitat de tipus intel·lectual, s’adscriuen a la Fundació Asproseat Serveis d’Atenció Diürna, l’Associació Asproseat i la Fundació Asproseat Proa Esplugues.

El règim residencial, suport a la llar i servei de respir, s’agrupen sota el nom de la Fundació Asproseat Serveis Residencials i, en el cas de la residència 24h, es gestiona des de l’Associació Asproseat.

Les Fundacions Asproseat Empresa i Treball i Proa Esplugues, gestionen els respectius centres especials de treball i incorporen treballadors amb discapacitat, principalment intel·lectual, però també física, sensorial o malaltia mental.

L’atenció a gent gran és una de les línies d’atenció que porta a terme l’Associació Asproseat conjuntament amb l’empresa INGESAN.

Subscriu-te al nostre newsletter

Notícies de l'àrea d'atenció a persones

Necessitem el teu suport per millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat i gent gran.

Actualitat de l’àrea d’atenció a persones:

Asproseat presenta la residència i centre de dia Can Serra a Creu Roja

El passat 19 d’octubre, la directora de la Residència i Centre de dia Can Serra, Susana Regot, va presentar el servei que dirigeix en una sessió informativa que va tenir

Share
Visita a l’exposició L’Art Mecànic d’Andy Warhol

Un grup de dotze persones del Centre ocupacional La Marina dins de les activitats d’Espai de les Arts van visitar l’exposició del màxim exponent de l’Art Pop, Andy Warhol al CaixaForum de Barcelona.

Share
Asproseat i Joia cultivaran l’hort urbà del terrat de la seu del Districte de Sants-Montjuïc

Persones usuàries dels serveis de teràpia ocupacional i servei ocupacional d’inserció dels centres ocupacionals 1981 i La Marina d’Asproseat junt amb persones ateses de la Fundació Joia podran beneficiar-se de

Share